You are beautiful
Saturday, July 27, 2013 @ 7:01 AM | 0 Comment [s]




Hemp. Hello beloved friends . Yeah its been a long time i didnt update this little fella. I just hope no betrayed followers hihi. 
    Okay . Lets talk about me and my beloved Mirul . Ohkay we've been in a relation for 655 days now. But sadly hubungan kami macam tidak dapat di pertahankan suda disebabkan beberapa pekara. Rasanya tidak perlu cakap la kan? 
 Kami kenal 10.10.2011 malam tu. Tapi ya kami kenal macam orang biasabiasa jah. Chatting each other, stalking. 12.10.2011 kami makin rapat and saling tukar nombor telefon sudah. Aku tunggu dia kol tapi dia nda kol pun. Jam 4pagi sudah, aku bagi kredit, suru dia kol. Tp sadly, tiada balas apa apa tapi dia minta kredit lg. Ohkay, aku putus harapan suda time tu and slept. Besoknya dia kol kol kol. Sampaila kami kapel. Yayy. He;s a gift from God i can say. Dia sangat comel and sangat pandai ambil hatiku . Tapi kami begaduh bulan January sebab dia contact exnya. Takpaya sebut nama. Tp aku maafkan juga sebab ya aku paham kami baru beberapa bulan. Tp dia keep doing the same mistakes. Tp aku telampau sayang dia. No one knows. Kawankawan ku asyik tanya kenapa dengan kami tapi aku selalu tipu dorang. Aku cakap jah perempuan yang menggedik sama dia. Huh. Aku sanggup pi Tawau without telling my family setakat mau jumpa dia. Dia check in kan aku hotel. Kami jalanjalan sampai tengah malam. Watching movies, beli barang samasama, makan samasama, jalanjalan di highway and sarapan samasama. This is the best thing happen in my life. I swear. Start time tu, kami bejanji each other tidak akan lepaskan satu sama lain biarpun balak besar yang datang. Aku tipu semua kawanku and family semata mata mau jumpa dia . I feel so sorry.
 Dia selalu datang sini dulu sebab rindu sama aku, hihi comelkan. Dia banyak bazirkan duit untuk aku btw :/.
Kami memang ada break juga tapi mesti 1hari kemudian rindu lepastu contact balik lah. Banyak orang kata kami memang serasi. Yaka? Hahaha even the fact is kami selalu begaduh. *Sobsob .
Sekarang kami sudah janji antara satu sama lain nda cari each other lagi. Sebab.... hmp lupakan. Aku masih sayang dia ba, ya sangat. Aku ndatau macam mana mau move on. Aku perlukan banyak tips dari Erna hahaha. April,Eugenie,Tiara&Erna selalu sangat mara aku sebab ini. Well guys, im just a little stupid girlfriend who love her boyfie more than anything. Tapi sekarang aku sedar kenapa dorang buat begitu sama aku. Aku selalu menghindar dari dorang btw. Hahaha , aku lebih rela hilang dorang dari Mirul . And i know 7C perna benci aku sebab yang aku pi Tawau tu kan? ya my bad :(
 Sekarang aku cuma harap dia happy,rajin belajar,rajin solat. Dia jatuh ditangan yang betul sekarang. Aku namau buat dorang break . huh aku selalu kasi break dia sama orang yang dia suka . Tapi itupun sebab aku namau nampak dia sama orang lain. SAKIT HATI ba! Sekarang 27.7.2013 kami break suda. Hemp thankyou sebab kau ajar aku banyak benda. Aku jadi begini pun sebab kau. Aku ndatau mau cakap macam mana besar aku sayang kau ba. Kau mungkin tidak paham. Tapi aku memang perlu move on. Aku ndakan jaga bfku sekarang macam aku jaga kau. Gambar tapayala update sini k. Huh penat, nanti aku update lagi. 

Bye ex-boyfriend :'(


Photobucket

Thursday, October 18, 2012 @ 1:57 AM | 0 Comment [s]




Well fellas, terlampau lama suda tidak update my blog. Im sorry for it. Im too busy w banyaklah. Hmph let's we start . As yall know , Mirul and I suda break . Sangatla sedih time tingu cover tuh. All i can do is call him and dengar penjelasan cuhs i dont want kami break actually, but dia mau juga balik sama ex dia. Aku crying 2days and 1night seriously. I miss our moments together. Breakfast,lunch,dinner together. Argh fakin miss that ! Kami sudah 1tahun lebih actually, so i cant take it kami break dengan mengejut. Aku sangatlah sayang kauu Milur ! Pls you listen to me. Dont you remember dat day? I miss you. Every single day , aku tingu gambar kita samasama. Buka almari mesti ada nampak nama kau. Sangatla aku tida sanggup mau boyak tu kertas. Idk why aku jadi begini, im so inlove with you. Baru 1 tahun lebih belum 4 or 5 years. hais sedihnya ! K stop it Lyen ! Kalau dia sayang kau, he won't let you go juga and he will be yours someday. *i hope so



Forget the story a while. Ok here's some of my fav hair colour.



#Purple



#Red



#Brown

Damn ! Its so gorg ! Im being hair lovr now. Hahah fakin inlove with hair fashion. Hey, gotta go now. Byee ;*



Photobucket

Raya Day.
Tuesday, August 21, 2012 @ 2:49 AM | 0 Comment [s]


Hello's . Kemarin h/o w Myionna,April,Louis & Shakir . Banyak ruma kami serbu but paling menyedihkan tiada hidang nasi or etc . Sedih eh, kuih muih jah ada . Bah sokay la . At least tida kebuluran . Ruma si Mila jah ada. Btw, ak ada mara sikid sama someone kemarin sebab hemps adadeh . Tp memang aku sakid hatila sgt bah . Ohyah, aku balik rumah jam 8 . Ugh punyala penadddds . Kami pegi cari kdt DG April , so sempat roundround bndar&Fajar . Tp nasib Shakir hntar sampai depan rumah . Muehehehehehe . Besok mau pegi jalanjalan lagi . Bah . Jom tengok gambar .



















Photobucket

B-O-R-E-D !
Sunday, July 29, 2012 @ 6:23 AM | 0 Comment [s]


Hello's pretty and handsome . Im totally bored and dunno wht to talk nw . Bah tinguk gmbar jah k . ily








Photobucket

Quit Bored hereeeeeeeee .
Thursday, July 19, 2012 @ 1:53 AM | 0 Comment [s]




Hello there . Lyens here . Freakin bored rite now . Hemp, no such big issues yang pengen di sampai'in . Just wanna post beberapa gambar dat im inluv with . 


#Vans Shoes


#Macbeth




# Toms (Woman)



#Caps (OBEY & LK)





#Varsity



#Drop Dead






Grab now . Lagi cheap dr biasa orang jual seriously . hehmp 


Photobucket


Older Post
Profile


Hello There. Welcome to my blog. Be nice here sayang .
<3 She's Love You

Entry Profile Sotzz Links



Prince


Mirul Sazree

Round of applause
Template by : Nur | Izzati
Background : Faqihah
#Dont plagarise this owner style
De Fake Smile